محل تبلیغات شما

آویشن در کنار محبوبیت بالایی که به عنوان یک گیاه در آشپزی دارد، به عنوان 

گیاه دارویی و 

درمان کننده برخی از بیماری ها نیز شناخته می شود. در دوران رومی از این گیاه برای 

جلوگیری از مسمویت ها استفاده می شده است. در زمان هایی که قوانین مشخص و ایمنی برای مواد غذایی مختلف وجود نداشت، مقداری از این گیاه را برای حفاظت در برابر 

بیماری های گوشتی در رژیم غذایی مورد استفاده قرار می دادند. قبل از اینکه آنتی بیوتیک ها وارد علم 

پزشکی شوند، از 

روغن 

آویشن برای باندهای پزشکی استفاده می کردند. شاید حتی متوجه نشوید که از این 

گیاه دارویی در زندگی خود استفاده نموده اید در حالیکه تیمول (thymol)، فعال ترین عنصر 

آویشن، به طور گسترده ای در 

دهانشویه استفاده می شود. 


جدول زیر، ارزش غذایی موجود در 28 گرم آویشن را نشان می دهد.

ارزش غذایی موجود در 28 گرم آویشن

ماده

مقدار

کالری28
کربوهیدرات6.8 گرم
پروتئین1.6 گرم
چربی0.5 گرم
فیبر3.9 گرم
ویتامین C44.8 میلی گرم
ویتامین A1330 واحد
آهن4.9 میلی گرم
منگنز0.5 میلی گرم
کلسیم113 میلی گرم
منیزیم44.8 میلی گرم
ریبوفلاوین0.1 میلی گرم
مس0.2 میلی گرم
ویتامین B60.1 میلی گرم
پتاسیم171 میلی گرم

 

برخی دیگر از فواید موجود در آویشن عبارتند از:

  • تنظیم فشار خون

  • درمان ریزش مو
  • درمان آکنه پوست

  • بهبود التهاب پوستی
  • ضدعفونی کننده پوست

  • تقویت سیستم ایمنی بدن 


منبع : http://lifepro.ir


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما
موسسه خیریه سگال

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی